Workshop

Behöver ni få igång kreativiteten,
självförtroendet i skapandet
och ha roligt tillsammans?

En papperslapp med skylten "Workshop med färg i Vaxholm" upptejpad på en dörr.

Ibland sitter allting fast, då kan det vara till hjälp att bryta, ta ett steg åt sidan och byta fokus för ett lustfyllt skapande med färg.
Många hävdar att de bästa och mest kreativa idéerna kommer på fikarasterna, i badkaret eller på promenaden med hunden etc. Kreativitet frigörs alltså när man känner sig fri från stress och press.
Att tillsammans få skapa utan krav i en målarworkshop stärker sammanhållningen och frigör energi. Det är ett sätt att arbeta  med den så viktiga social hållbarheten. Dessutom stimulerar det både höger och vänster hjärnhalva. 

Camilla från Kvissberg Design diskuterar med en deltagare i workshopen.

Jag guidar dig att kicka igång ditt konstnärliga sinne med lättsamma och lustfyllda övningar utan prestation och krav. Du behöver inga förkunskaper för målarkursen.

För företag ingår vanligtvis fler övningar inriktade på teambuilding. Att ha roligt tillsammans och inspireras av glädjen med form och färg kan lyfta hela gruppen. Syftet är att få er att utveckla kreativiteten när ni kan släppa prestation och krav. Vi kan också kombinera och sätta fingret på er företagskultur och vision.

På workshopen sår vi ett frö av inspiration till att:
*  utveckla kreativitet 
*  stärka gruppdynamiken 
*  arbeta med den sociala hållbarheten
*  ge en upplevelse av ett avstressande och konstnärligt skapande

som ni sedan kan fortsätta att utveckla på hemmaplan.
 
För privatpersoner kan detta vara tillfället som gör att du kommer igång med ditt eget skapande! På ett lekfullt sätt framställer vi uttrycksfulla och effektfulla bilder. Vi arbetar först tillsammans med lite färglära för att du ska känna dig trygg i färgernas värld. Sedan använder vi oss av enkla övningar och material för att du lätt ska kunna spinna vidare själv efteråt.

Workshopen kan anpassas i längd från en halv till tre dagar och riktar sig både till företag och privatpersoner. Lunch kan anordnas och lokal anpassas efter gruppens storlek. Det finns alltid möjlighet till återkommande träffar och fortsättningskurser. 

Hör av dig så hittar vi en lösning och datum som passar dig eller er.

Här kan du läsa vad deltagare tyckte om målarworkshopen.