Workshop

Behöver ni få igång kreativiteten,
arbeta vidare med psykologisk trygghet
och ha roligt tillsammans?

Ett collage som föreställer en gubbe med en glödlampa i handen.

Ibland sitter allting fast, då kan det vara till hjälp att bryta, ta ett steg åt sidan och byta fokus för ett lustfyllt skapande med färg.

Att tillsammans få skapa utan krav i en färgstark workshop stärker sammanhållningen och frigör energi. Det är ett sätt att arbeta med den viktiga sociala hållbarheten, som man givetvis måste underhålla och arbeta proaktivt med.

På workshopen startar vi en process med inspiration till att:
*  utveckla kreativitet 
*  stärka gruppdynamiken 
*  arbeta med den sociala hållbarheten
*  ge en upplevelse av ett avstressande och konstnärligt skapande
som ni sedan kan fortsätta att utveckla på hemmaplan.

Varför är det viktigt?

Om arbetslaget trivs tillsammans och känner psykologisk trygghet med varandra behöver medarbetare inte oroa sig för att bli förödmjukade när de framför sina idéer eller frågor. Det ökar möjligheterna för att goda idéer och tankar vågar framföras. Det blir en grund för mer engagemang, innovation och skapar lönsamhet på sista raden.

På en attraktiv arbetsplats minskar stress och sjukskrivningar enligt flera studier. De anställda vill vara kvar, samtidigt som det lockar nya talanger.
Det leder till både samhällsnytta och affärsnytta!

Camilla från Kvissberg Design diskuterar med en deltagare i workshopen.

Många hävdar att de bästa och mest kreativa idéerna kommer på fikarasterna, i badkaret eller på promenaden med hunden etc. Kreativitet frigörs när man känner sig fri från stress och press! Jag guidar dig att kicka igång ditt konstnärliga sinne med lättsamma och lustfyllda övningar utan prestation och krav. Du behöver inga förkunskaper för workshopen.

För företag ingår vanligtvis fler övningar inriktade på teambuilding. Att ha roligt tillsammans och inspireras av glädjen med form och färg kan lyfta hela gruppen. 

För privatpersoner kan detta vara tillfället som gör att du kommer igång med ditt eget skapande! På ett lekfullt sätt framställer vi uttrycksfulla och effektfulla bilder. Vi arbetar först tillsammans med lite färglära för att du ska känna dig trygg i färgernas värld. Sedan använder vi oss av enkla övningar och material för att du lätt ska kunna spinna vidare själv efteråt.

Workshopen kan anpassas i längd från en halv till tre dagar och riktar sig både till företag och privatpersoner. Lunch kan anordnas och lokal anpassas efter gruppens storlek. Möjlighet till återkommande träffar och fortsättningskurser finns alltid. 

Hör av dig så hittar vi en lösning och datum som passar dig eller er.

Här kan du läsa vad deltagare tyckte om målarworkshopen.